Mere om vore juledekorationer  
 

Til de 3 største dekorationer, kan man vælge enten kobber Hurrycanes med lys, eller hvide bloklys alene. I de 2 mindste dekorationer kan vælges fyrfadskræmmerhuse eller hvide bloklys. Se dekorationerne længere nede på denne side med angivelse af størrelser.

Vi har været en tur i skoven, og fundet smukke naturmaterialer, som vi kombinerer med nogle helt skønne ”metal garnnøgler” i kobber og grønt.

Ligesom de foregående år, anvender vi de smukke bloklys fra Vance Kitira som brænder fantastisk flot og længe. De er fremstillet af premium grade fødevare godkendt paraffin og tilsat premium faver fra England, som tilsammen skaber flotte kvalitetslys med en fantastisk klarhed.

Julerosen, der skaber stemning med duft af Orange og Kanel!
Som forhandler af de skønne luftrensere fra Lampeberger i Frankrig, har vi ladet os friste af det sidste nye, nemlig små hvide keramik ”Deichmann” roser, som med et enkelt pift af juleduften ”Orange de Canelle” lader julestemningen komme ind over os. Rosen er lagt løst i dekorationen. Den kan, efter jul anvendes med andre af de dejlige rumdufte fra Lampeberger, eller med jeres egen favorit rumduft.

Vi gør alt for at efterkomme specielle ønsker til former og farver – så tøv ikke med at kontakte os, for en snak om netop jeres juleudsmykning. Husk også at vi som sædvanlig leverer smukke Nordman Gran og tilbyder udlejning af julepynt – og hvis I overlader pyntningen til vore dygtige dekoratører, så garanterer vi et smukt og velpyntet juletræ. 

Læs her facts om lysene fra Vance Kitira

Rekvirer prisliste her>>

Model A: 50x50xH30 cm. Duft refill spray medfølger. Duft: Orange/Kanel
 
Model B: 40x40xH30 cm. Duft refill spray medfølger. Duft: Orange/Kanel
 
Model C: 40x25xH30 cm. Duft refill spray medfølger. Duft: Orange/Kanel
 
Model D: 30x30xH25 cm. Rose med duft medfølger, refill spray kan tilkøbes.
 
Model E: 15x15xH25 cm