Juledekorationer 2013

Vore eksklusive juledekorationer tager udgangspunkt i kvalitetsmaterialer og er pyntet op på smukke ”patinerede” zinkfade den mindste dekoration er ligeledes i en zink potte som har fået en fin hvid patineret overflade.
Farvevalget er grønt, kobber, brunt og gråt piftet op med lilla. Der kan vælges imellem bloklys og fyrfadsstager, i hvilke der i år er fyrfadslys med hvid form som tager sig ekstra pænt ud i de klare glas. I den lille fyrfadsdekoration er anvendt mat hvide glaskræmmerhuse som lader lyset trænge igennem og skabe varme og hygge. Som et supplement til dekorationerne, har vi indkøbt nogle superflotte Hurrycanes, som gør sig fint alene, hvis man ønsker en meget enkel juleudsmykning, eller som fint kan supplere vore juledekorationer og eventuelt pyntes i matchende stil og farver.
Vi har, igen i år, valgt de smukke bloklys fra Vance Kitira som brænder fantastisk flot og længe. De er  fremstillet af premium grade fødevare godkendt paraffin og tilsat premium faver fra England, som tilsammen skaber flotte kvalitetslys med en fantastisk klarhed.

Naturligvis gør vi alt for at efterkomme specielle ønsker til former og farver – så tøv ikke med at kontakte os for en snak om netop jeres juleudsmykning.

Husk også at vi som sædvanlig leverer smukke Nordman Gran og tilbyder udlejning af julepynt – og hvis I lader vores dygtige dekoratører om pyntningen garanterer vi et smukt og velpyntet juletræ.
 

Læs her facts om lysene fra Vance Kitira

Rekvirer prisliste her>>