Mosvæg

Hos Deichmann Planter er vi store tilhængere af at bruge mos som en del af et levende rum. Mos har ingen skadelige virkninger på miljøet, som f.eks. mug, og det er derfor enormt populært som dekorativ udsmykning. Mosens bløde struktur, kombineret med det naturlige design, gør det til en smuk dekoration, som kan hænges direkte på væggen. Vores mosvægge kræver ingen vanding, hvorfor vedligeholdelsen er ganske nem. Mosvæggene er også velegnede til kontormiljøer og andre virksomheder, hvor der er mange mennesker, da de aktivt forbedrer rummets akustik og er antistatiske.

Vi har gjort et stykke af skoven til et kunstværk og skabt en oase af ro med struktureret overflade og den frodige grønne og skrøbelighed man får fra plantet mos. Ophængning og vedligeholdelse er ganske simpel og enkel. Hæng dem op hvor du har lyst, som et maleri, eller som en større grøn væg, - stort set alt er muligt.

Det skal nævnes at mosset ikke trives i direkte sol eller i rum med meget høj luftfugtighed, da farven i mosset vil falme hurtigt. Mosset gør sig derfor særligt ideelt til mørke placeringer, hvor planter normalt ikke kan gro og trives.

Mosset der bruges er ægte mos, der er blevet præserveret/tørret og herefter tilført naturlig farve.

Som ophæng på en væg kan mos sagtens være en dekoration i sig selv, men mos indgår også fremragende i større beplantnings projekter. Vi inddrager gerne mos i det omfang, I ønsker.

Kontakt os her