Juledekorationer

Julen 2021

Julen er nær og juleforberedelserne er allerede godt i gang. Naturen optager i den grad os alle i denne tid. Vi skal værne om den, og vi skal begrænse stort forbrug - genbruge om muligt. Det har vi taget til os i dette års juledekorationer. Igen i år er vores juledekorationer baseret på enkle materialer fra naturen. Som det eneste element ud over kugler, grønt og husløg, har vi fundet nogle meget smukke guld-fugle, som "putter sig" i det grønne.

Fyrfadsglassene i glasklokkerne er fra Kosta Boda i Sverige - i tre forskellige farver. Glassene er ligeledes meget smukke at genbruge efter jul - eksempelvis til salt og peber. De tåler opvaskemaskine.

Tre af dekorationerne er lavet på meget smukke opsatse i Akacietræ. Den flotte glasklokke over dekorationen syntes vi symboliserer hvordan vi alle lever og ånder på samme jord, under samme himmel. At der skal være plads til os alle. Opsatserne kan efter jul genbruges til kager og andre lækkerier.

To af dekorationerne er lavet i enkle glasfade. Det ene med glasfyrfadstager, som er genbrug fra sidste års overskud grundet Corona nedlukning. Den anden med smukt håndstøbt, levende lys.

Som altid bruger vi levende kvalitetslys fra Vance Kitara. De brænder smukt og længe og har ingen udledning af kræftfremkaldende stoffer (læs mere om lysene her). Ligesom sidste år tilbyder vi også hvide LED lys til alle dekorationerne. Under glaskuplerne benytter vi LED fyrfadslys, som leveres med fjernbetjening. Vores LED lys er smukke og meget naturtro.

Ring gerne til os og få en snak om jeres juleudsmykning, vi gør alt hvad vi kan for at efterkomme jeres ønsker, hvis I ikke lige finder det I søger på siden her.

Rekvirer prisliste her