675 Third Avenue, New York

Arbejde under udvikling – 675 Third Avenue, New York

Som en del af en større renovering af plazaen foran den 32 etager høje bygning beliggende i New York tæt på Chrysler bygningen, skal Deichmann Planter sidst på sommeren 2017 levere en 35 m2 stor facadeudsmykning.

Vores idé udsprang af tanken om at levere en facadeudsmykning, der kan tilføre plazaen flere elementer, såvel dag som aften. Den skal tilføre storbyen et naturligt element der gør plazaen mere venlig og imødekommende for de forbipasserende og dem der slår sig ned med deres ”coffee to go”. Materialet er Zinc, fra naturens eget skatkammer. Elementerne er fremstillet i genbrugt Zink og forbehandles således at de fra starten, har den ønskede patina og finish. Overfladen er behandlet så den egner sig til det barske miljø med store vejrforskelle og miljøpåvirkning.

I dekorationen skal der indgå planter, der udskiftes i takt med årstidernes skift, samt en belysning der medvirker til at skabe en fornemmelse af tryghed og imødekommenhed. Bag væggen etableres et automatiseret vandingssystem, til vandingen af planterne og således at der er mindst muligt arbejde forbundet med den fremtidige drift af væggen. Belysningen bliver tilpas afdæmpet, så den hverken virker blændende eller generende, men bliver en del af tilhørende plaza – og ikke en del af det omkringværende storby lysscenarie.

Vi glæder os til at præsentere det færdige projekt her på siden ultimo 2017.