2JToolbox: function image resize - file plantevg2.jpg read error

Miljøcenter KMC Nordhavn

Plantevæg type DP-V12® pryder indgangspartiet i Københavns Kommunes nye Miljøcenter hvor millioner kubikmeter opgravet jord fra Metrobyggeriet skal danne fundament for nye arealer i Nordhavn. Plantevæggen er akustikregulerende, optager CO2, binder kulstof og frigiver ilt.  

”Området i Nordhavn er præget af ufattelige mængder af støv og støj fra de tusindvis af lastbiler, derfor er det indre tænkt som en fredelig oase med kig til omgivelserne og ikke mindst til landskabet og Øresund. Når man træder ind af hovedindgangen, er der frit kig gennem bygningen til landskabet, og to store indre træer skaber sammen med den frodige plantevæg en grøn og liflig kontrast til det støvede og barske miljø i det ydre.” 

Citat: Folder – Green Building Council Denmark.