2JToolbox: function image resize - file Plantevg1_copy1.jpg read error2JToolbox: function image resize - file Plantevg3_copy1.jpg read error

Nørgaard, København

Alle kender sikkert Nørgaards Vedben/Efeu. Den grønne væg der omkranser butiksfacaden og indgangen til Nørgaards forretning på Strøget i København er blevet et vartegn for Nørgaard.  

Vi har været med fra starten og har igennem mere end 10 år samarbejdet med familien Nørgaard om deres flotte grønne facade, som nu også er flyttet med indenfor i takt med at grønne planter igen har fået plads i butikkerne, vores hjem og på kontoret. Imellem de sirligt og smukt arrangerede beklædningsgenstande, hænger Efeu ranker lette og luftige og skaber en skøn levende og grøn stemning til glæde for de mange kunder. Der er en smuk sammenhørighed mellem planter og den øvrige indretning, let luftigt og positivt.

Hver uge tilses og soigneres alt det grønne- og det kræver sin m/k at holde styr på teknik, ledetal og PH. Alt skal have den rette mængde vand og gødning hele året. Heldigvis er Nørgaard meget glade for deres grønne vægge, og samarbejdet er helt i top omkring det at få det hele til at fungere og vedblive med at være en succes.