Unoform – København

Deichmann Planter blev koblet på opgaven med at rette op på en allerede eksisterende plantevæg opbygget med moduler/pottesystem. Planterne trivedes ikke rigtigt, og der var derudover nogle tekniske problemer og ligeså en mangelfuld belysning af plantevæggen.

Efter dialog frem og tilbage, har Unoform nu fået etableret en løsning med en af vores specielt udviklede og patenterede plantevægge type DP-V12® samt fået belysningen opgraderet med LED spots, der i tilstrækkelig mængde yder planterne det lys der skal til, for at plantevæggen trives og gror.

Plantevæggen har et integreret logo som fremstår ekstra tydeligt på en lysegrøn baggrund af planten ”Husfred”. De øvrige planter er ensartede og enkle af typen Phildodendron Scandens.

Det tidligere vandingsanlæg er udskiftet med et andet og mere velfungerende med timerfunktion, årstidsbestemt gødning samt vandstop alarm.

Det er meget vigtigt, at teknikken og lysniveauet er professionelt i orden, så bliver plantevæggen en succes. Ligeledes er det en rigtig god idé med en aftale om pleje og opsyn med automatikken.

Deichmann Planter vedligeholder nu plantevæggen hos Unoform.