Om os

Grundlagt i 1927 af anlægsgartner, blomsterhandler og havearkitekt E. M. Deichmann, Charlottenlund, som dengang blandt andet leverede vinterhaver, til private hjem med planter fra danske godser og herregårdes gartnerier.

I dag Örestadsområdets største specialfirma indenfor indretning med unikke og eksotiske planter og træer, smukke krukker og plantebeholdere, samt professionel plantevedligeholdelse.

Sammenhæng imellem det visuelle og det udtalte er målet når det gælder etablering af planter i eksisterende miljøer. Sparring med og indlevelse i - vore kunders behov er vort mål og vi ser det som vor største opgave at levere planteløsninger og oplevelser ud over det sædvanlige.

I dag leverer vi planteløsninger af enhver art til virksomheder og private i hele Danmark. Vi bor lige syd for Hørsholm i skønne omgivelser med vores dejlige drivhuse og naturen som daglig inspirationskilde.

Vi vedligeholder planter hos ca. 800 virksomheder i hele Danmark

 

 

Send de rigtige signaler - og styrk dine budskaber

GreenComm® bidrager til at skabe optimal sammenhæng mellem de signaler, virksomheden gerne vil sende til omverdenen, og den måde, hvorpå virksomheden faktisk bliver opfattet.

GreenComm® er særligt velegnet i større fællesområder hvor mennesker mødes. Det kan fx være receptioner, lobbyer, møde- og konferencerum og restauranter. Desuden kan konceptet benyttes i store dele af detailhandlen.

Mange virksomheder ofrer store summer på at brande sig og skabe en bestemt profil. Det sidste nye på området handler om at bygge bro mellem det kommercielle og det sanselige.

Vort koncept GreenComm®, appellerer til moderne, holistisk orienterede virksomheder. Lyde, syns- og duftindtryk påvirker beviseligt vores adfærd og medvirker til at understrege og forstærke en virksomheds identitet. Vi tilbyder rådgivning om spændende og inspirerende muligheder for anderledes samspil imellem det kommercielle og det sanselige under vort koncept GreenComm®.

Læs mere om GreenComm her!