Indendørs Planter

Indendørs planter til kontorer over hele Danmark

Er du på udkig efter en flot kontorplante til at pynte din indendørs arbejdsplads? Hos Deichmann Planter finder du et bredt udvalg af indendørs kontorplanter af mange forskellige slags. Vores udvalg er nemlig særligt bredt, og vi stiller naturligvis gerne vores lange erfaring til rådighed, når du skal finde den helt rette plante til det åbne kontorlandskab eller til hjørnekontoret - det er nemlig rigtig godt for indeklimaet. Vi har hjulpet virksomheder over hele Danmark.

Bredt udvalg af eksotiske og stilfulde kontorplanter

Her på siden kan du se et udpluk af udvalget i vores drivhus, men da vi jævnligt får leverancer fra vores nøje udvalgte leverandører i Sydeuropa, vil udvalget også variere. Er du på udkig efter en helt særlig plante, kan vi naturligvis også hjælpe med at finde netop denne.

Det er både irriterende og forstyrrende, hvis man sætter en plante, der ikke egner sig til indendørs brug på et kontor - så dør den. Det er både spild af penge og ærgerligt for kontormiljøet. Vi kommer gerne ud til din virksomhed og giver et bud på de bedste kontorplanter til lige netop din arbejdsplads, eller du kan besøge vores drivhuse, hvor du også kan få professionel rådgivning - vi sikrer, at du får de bedste og flotteste planter med hjem til din arbejdsplads.

Besøg vores drivhuse og oplev vores udvalg

Er du interesseret i at høre mere om vores planteudvalg til indendørs brug, og vil du gerne have et tilrettet og uforpligtende tilbud på en omfattende planteløsning til din arbejdsplads, er du velkommen til at ringe på telefon 45 89 02 88. Vi tager endvidere gerne imod dig i vores drivhuse på Gøngehusvej 253 i Hørsholm på Sjælland, hvor du kan opleve vores udvalg. Vi ser frem til at tage imod dig. 

Kontakt os her