Plantevæg

En plantevæg fra Deichmann Planter er en af de mest fleksible løsninger på det danske marked. Vores plantevæg kan opbygges stort set hvor som helst, så længe der er en egnet vægflade. Vores plantevæg kan opbygges individuelt og helt tilpasses efter de mål der ønskes og er ikke begrænset af moduler i faste størrelser. Jeres plantevæg kan bygges rundt om vinduer, døre, søjler mm. og der kan integreres logo, fladskærme og vandfontæner, alt efter kundens behov. 

Vores plantevæg type DP-V12® er støjreducerende, fugtregulerende og er fri for usunde svampegener. Vi holder konstant styr på alle de faktorer som påvirker en plantevæg’s trivsel og væggens udseende og ikke mindst plantevæggens fundament. Herunder elementer som ledetal og PH værdi. Ubalance i systemet kan være gift for planterne og medføre at de ser trætte ud og ikke får ny tilvækst og så ender i med at stå tilbage med et trist plantevæg.     

Vi lægger vægt på at skabe løsninger der har et naturligt og organisk udseende, hvor der tages hensyn til planternes vækst og dekorative sammensætning i såvel form som farve, ligesom der tages højde for temperaturen i rummet. Vi mener at en plantevæg er et stykke natur og at det gerne må afspejle sig i sammensætning af plantevalg og vækstmønstre. Dette besluttes i tæt samarbejde med såvel arkitekter og bygherrer.

Levering af plantevæggene

Ved bestilling af en til flere plantevægge sørger vi for, at plantevægge bliver opsat som aftalt.  Vores plantevægge bygges fra bunden i vort eget patenterede system, således at vi nemt og hurtigt kan skræddersy løsningen præcis til kundens placering.

Placering

Når det kommer til placering af plantevægge, er der flere muligheder end begrænsninger – så længe vi har at gøre med en væg, som kan bære vægt. Hvis ikke det er tilfældet, er det også muligt at placere nogle af vores mobile plantevægge på jeres kontorer; de kræver kun gulvplads og er nemme at flytte rundt med. Det vigtigste ved placeringen er at overveje, hvor plantevæggen har de bedste forhold, da planter især har behov for lys. 

Er lysforholdene ikke optimale, så kan dette nemt efterkommes ved opsætning af supplerende LED-belysning. Ingen plantevæg eller placering er identisk, og derfor tilbyder vi hos Deichmann Planter, en skræddersyet løsning på belysning til netop jeres væg og placering.

Plantevæg med selvvanding

Ved opsætning af vores lodrette plantevæg sørger vi også for at give planterne de rette rammer: Ved at installere et vandingssystem i plantevæggen er det muligt at tildele planterne den rette mængde vand. Desuden vil systemet selv sørge for fordelingen. Der findes flere forskellige løsninger, og Deichmann Planter udarbejder en løsning, der passer til plantevæggens placering og kundens ønsker.  

Prisen på en plantevæg

Før vi kan fortælle dig, hvad prisen på din lodrette plantevæg bliver, skal vi kende til opgavens omfang og opbygning. Vi laver aldrig plantevæg efter skabeloner eller genbruger det samme design – I stedet tilbyder vi skræddersyede løsninger, som passer til jeres unikke æstetik og kontorstørrelse. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores mange spændende plantemuligheder, er du velkommen til at kontakte os.

 

 

Kontakt os her