Udendørs Planter

Udendørs planter til kontorer, caféer og butikker

Har du en terrasse, en gårdhave eller et andet slags udendørsområde tilkoblet din arbejdsplads? Hos Deichmann Planter har vi et bredt udvalg af planter, der egner sig særligt til udendørs brug hos virksomheder af flere slags - det er til glæde for virksomhedens kunder såvel som medarbejderne. Vores udvalg er ganske velassorteret, og du kan finde planteløsninger i mange forskellige stilarter, størrelser og farver. Vi kommer gerne ud til din virksomhed og kommer med et bud på en flot og tilrettet planteløsning - igennem grundig rådgivning, sikrer vi, at du får de helt rette planter til din arbejdsplads. Jylland, Fyn eller Sjælland - vi hjælper virksomheder over hele Danmark. 

Kontorplanter til ude-områder skaber stemning

Restaurant, fortovscafé, showroom, butik eller kontor - en vel-arrangeret udendørs planteløsning er altid med til at skabe en hyggelig og velkommende stemning. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, så du får en planteløsning, der er velegnet til din virksomhed samt de vejrforhold og lignende, der er gældende - sådan sikrer vi, at du får en flot og langvarig udendørs planteløsning til din arbejdsplads.

På denne side kan du få et indblik i vores udvalg af udendørs kontorplanter. Vores udvalg ændrer sig dog løbende, da vi jævnligt får nye leverancer fra vores sydeuropæiske leverandører. Efterspørger du en helt specifik plante, kan vi højst sandsynligt være behjælpelige med at hente den hjem.

Ring i dag og hør nærmere om dine muligheder

Ønsker du at opleve vores udvalg af kontorplanter til udendørs brug, er du velkommen til at besøge os på Gøngehusvej 253 i Hørsholm, hvor vores dygtige medarbejdere med glæde tager imod dig. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på telefon 45 89 02 88, hvis du har spørgsmål til dine mulig-heder - vi giver også gerne et uforpligtende og tilrettet bud på en løsning. Vi ser frem til at hjælpe dig. 

 

Kontakt os her