Lej planter

Leje af planter til fest og events

Hos Deichmann Planter forstår vi, at hver begivenhed er unik. Derfor tilbyder vi en række forskellige muligheder for udlejning af planter og træer, der passer til Jeres behov. 

Fra små, intime sammenkomster til store firmaarrangementer - vi har de perfekte planter til at gøre Jeres arrangement til noget særligt.

Med planter og træer kan I gøre Jeres åbent hus, konference, messestand eller andet arrangement mere levende og indbydende. Vi tilbyder udlejning af udvalgte planter og træer i op til 4 meters højde. Passende krukker eller træbaljer kan også lejes. Alt opstilles samt afhentes efter nærmere aftale og plan.

 

Problemfri levering og afhentning 

Lad os gøre arbejdet, og spare jer for håndtering og levering. Vi ved, at din tid er værdifuld, derfor tilbyder vi problemfri leverings- og afhentningsservice. Hos os skal det være enkelt og ligetil at leje, så I kan bruge tid og energi på andre ting.  

Så hvis du leder efter en måde at tilføje et strejf af klasse til dit næste arrangement, så kontakt os i dag for at få et tilbud på en løsning til lige netop Jeres arrangement.

 

 

Kontakt os her