Referencer

Hent inspiration blandt vore mange planteprojekter

Vort speciale er fremskaffelse, levering og vedligeholdelse af specielle eksotiske planter og træer til alle former for planteprojekter i kontorer og virksomheder. Ingen opgave er for lille eller for stor når indendørsbeplantning ønskes optimeret.

Vort mål er: Kvaliet frem for kvantitet. At skabe smukke helhedsløsninger med planter samt gode oplevelser i tidens ånd.

En smuk og velplejet indendørsbeplantning er med til at understrege en virksomheds image og skaber en behagelig atmosfære for både medarbejdere og gæster. Deichmann Planter indgår gerne i et samarbejde allerede i projekteringsfasen, så alle muligheder og forhold tages i betragtning og det bedste resultat opnås. Planter er en vigtig del af indretningen og bør så tidligt som muligt tages med i overvejelserne - på denne måde sikrer man at der skabes en smuk og harmonisk sammenhæng imellem planter, bygninger og interiør.

Efter etablering af beplantningen sikrer vore 30 professionelle servicegartnere, at planterne altid fremstår smukke og velplejede. Læs mere her om plantevedligeholdelse af indendørsbeplantning til virksomheder og kontorer.

Kontakt os gerne hvis I har tanker og ønsker om etablering af et indendørs beplantningsprojekt.

Læs mere om de enkelte planteprojekter ved at klikke på billederne herunder

Kontakt os her