Mosvæg

Hos Deichmann Planter er vi store tilhængere af at bruge mos som en del af et levende rum. Mos har ingen skadelige virkninger på miljøet, som f.eks. mug, og det er derfor enormt populært som dekorativ udsmykning. Mosens bløde struktur, kombineret med det naturlige design, gør det til en smuk dekoration, som kan hænges direkte på væggen. Vores mosvægge kræver ingen vanding, hvorfor vedligeholdelsen er ganske nem. Mosvæggene er også velegnede til kontormiljøer og andre virksomheder, hvor der er mange mennesker, da de aktivt forbedrer rummets akustik og er antistatiske.

Vi har gjort et stykke af skoven til et kunstværk og skabt en oase af ro med struktureret overflade og den frodige grønne og skrøbelighed man får fra plantet mos. Ophængning og vedligeholdelse er ganske simpel og enkel. Hæng dem op hvor du har lyst, som et maleri, eller som en større grøn væg, - stort set alt er muligt.

 

Mos er en sjov størrelse. Mos kan dateres helt tilbage til mere end 400 til 450 millioner år siden. I dag er der ca. omkring 16.000 kendte typer af mos, og mulighederne for at anvende mos som dekoration er endnu flere.

Som ophæng på en væg kan mos sagtens være en dekoration i sig selv, men mos indgår også fremragende i større beplantningsprojekter. Vi inddrager gerne mos i det omfang, I ønsker. Vil I gerne opleve de mange muligheder, som mos giver for at skabe afrunding i beplantningsanlæg - inde eller ude - har I mulighed for at besøge vores drivhus på Gøngehusvej 253 i Hørsholm, hvor I kan se vores nuværende udvalg af planter samt få en uforpligtende snak med en af vores dygtige specialister, der kan informere om jeres muligheder. Kontakt os for at høre nærmere.

Kontakt os her