Mosvæg

Hos Deichmann Planter er vi store tilhængere af at bruge mos som en del af et levende rum. Mos har ingen skadelige virkninger på miljøet, som f.eks. mug, og det er derfor enormt populært som dekorativ udsmykning. Mosens bløde struktur, kombineret med det naturlige design, gør det til en smuk dekoration, som kan hænges direkte på væggen. 

For mange virksomheder bidrager mosvægge med mere variation på kontoret: Mosvæggens mange farver og udformninger gør indtryk på dem, der ser det. For medarbejderne kan synet af mos have en beroligende og motiverende effekt – for kunder og gæster kan mosvæggen være en introduktion til virksomheden. Mulighederne er mange, og du har derfor mulighed for at sætte dit personlige præg på mosvæggen og gøre den virksomhedens egen.

Udformning af mosvæg

Vores mosvægge kan skræddersyes til de behov, du måtte have. Vi har et stort udvalg af mostyper og farver, som kan sættes op i forskellige størrelser og former, der passer til dine behov. Desuden er det også muligt at få virksomhedens firmalogo, firmanavn eller design/slogan skrevet ind i mosvæggen. Hvordan mosvægge ender med at se ud afhænger af dine ønsker til den.

Vi har gjort et stykke af skoven til et kunstværk og skabt en oase af ro med struktureret overflade og den frodige grønne og skrøbelighed, man får fra plantet mos. Ophængning er ganske simpel og enkel: Hæng dem op, hvor du har lyst – som et maleri, eller som en større grøn væg; stort set alt er muligt. 

Om vores mos

Mosset, der bruges, er ægte mos, der er blevet præserveret/tørret og herefter tilført naturlig farve. Mange virksomheder vælger at anvende mos i forskellige farver til at præsentere deres logo. Hvordan du kan få mest gavn af vores mos, er helt op til dig: Som ophæng på en væg kan mos sagtens være en dekoration i sig selv, men mos indgår også fremragende i større beplantningsprojekter. 

Brugen af mos kan være til stor glæde for dig og dine medarbejderes arbejdsmiljø: Uanset hvordan du ønsker at inddrage mos som en del af jeres indretning, er der den fordel, at mos er et allergivenligt. Du kan derfor få noget mere grønt ind i kontormiljøet uden at skabe gener for dine medarbejdere.

Mosvægges lydisolerende effekt

Støjniveauet på kontorer kan til tider bryde med produktiviteten. Forholdene kan heldigvis forbedres ved opsætning af mosvægge, da de også er velegnede til åbne kontormiljøer med mange mennesker. At have opsat mosvægge, bidrager til aktivering af rummets akustik samt minimering af rumklang. Dine medarbejdere kan derfor opleve mere ro på arbejdspladsen, hvis de er placeret tæt på mosset.

Drift og vedligeholdelse af mosvægge

Det skal nævnes, at mosset ikke trives i direkte sol eller i rum med meget høj luftfugtighed, da farven i mosset vil falme hurtigt. Mosset gør sig derfor særligt ideelt til mørke placeringer, hvor planter normalt ikke kan gro og trives. Til gengæld er vedligeholdelsen helt enkel, da det eneste den kræver er afstøvning fra tid til anden.

Kontakt os og hør mere

Vi gør en dyd ud af at bruge mos og mosvægge på en måde, der komplimenterer jeres indretning og individuelle stil. Derfor betyder det også, at du ikke kan finde en gennemsnitlig pris på mosvægge. Er du interesseret i at begynde at lave de lave første skitser til mosvæggen eller gerne vil høre mere om produktet, er du velkommen til at kontakte os og høre mere. 

 

Kontakt os her