Træer

Når vi taler om træer, så er der i vores verden tale om vækster med mere karakter som et udendørs træ med en stamme og en krone og med en størrelse over et par meter. Nogle træer som f.eks. Ficus findes i et væld af arter og størrelser fra ½-1 meter og op efter. Andre træer bliver simpelthen først et ”rigtigt træ” når de får nogle år på bagen. Som unge vil de have mere karakter af en busk, eller en splejset pind med lidt blade. Nogle træer kan være ikke så høje, men til gengæld har de masser af krop og karakter, de er typisk klippet tilbage mange gange i deres liv, for at skabe og bevare en speciel form eller en kraftig stamme og krone. 

I dag er der stor efterspørgsel på træer med en naturlig form og nordisk look. Træet må gerne ligne et træ der har levet et naturligt liv. Et godt eksempel på sådan et træ er en Bucida Buceras.Vi gør os meget umage for at finde og udvælge træer, der har netop det udseende vores kunder efterspørger, og vi forsøger altid på, at have et stort udvalg i vores drivhuse. For os er alle opgaver spændende og ikke to er ens. Det er altid en spændende udfordring, at få lov til at skabe unikke løsninger og det er altid en glæde for os, når vores kunder er glade og tilfredse for resultatet.

Vi tilbyder et meget bredt udvalg af unikke indendørs træer, både tropiske og subtropiske op til 10 meter. Udendørs træer fremskaffer vi efter opgave og projekt, vi har dog altid et mindre sortiment stående som man er velkommen til at komme og se på. Vores drivhuse er åbne for besøg på alle hverdage, der er inspiration og gode råd at hente.

Kontakt os altid gerne for en snak, eller et uforpligtende besøg for at diskutere muligheder for jeres næste projekt. 

Kontakt os her