Udendørs Træer

Vil I skabe en helhedsoplevelse af jeres butik eller kontor? Et flot udendørs beplantningsanlæg kan være en glimrende måde at skabe en fuldkommen oplevelse af en virksomhed. Hos Deichmann Planter har vi lang erfaring med at skabe udendørs planteanlæg, som skaber helhedsoplevelser for virksomhedens kunder samt forfiner medarbejdernes daglige omgivelser.

En vigtig del af at skabe indbydende omgivelser for en virksomhed er at vælge planter og træer, der passer til bygningen og de gældende forhold. Netop dette er vi eksperter i, og vi kan tilbyde mange forskellige planter til fast udendørs beplantning eller i potter. Vi har også lang erfaring med at lave beplantningsløsninger til indgangspartier i butikker, gårdhaver, terrasser og lignende, hvor man kan skabe særligt flotte udendørs-forhold for kunder og medarbejdere.

 

 

Gennemtænkte og personlige løsninger

Vi anvender aldrig standardløsninger, hvorfor alle beplantningsanlæg - inde eller ude - er særligt tilrettet den enkelte kunde, og vores eksperter tager derfor altid udgangspunkt i de særlige forhold og ønsker, der gælder for netop jeres virksomhed. Ønsker I at inddrage kunstneriske skulpturer i jeres udeareal, er vi endvidere stolte forhandlere af skulpturer fra Bull & Stein (link), som er en af verdens absolut bedste designer og producent af keramiske skulpturer og potter til særligt at komplementere beplantningsanlæg.

Vil I gerne høre mere om de mange muligheder, vi tilbyder, er I velkomne til at besøge vores faciliteter på Gøngehusvej 253 i Hørsholm, hvor I kan opleve vores nuværende udvalg af planter til udendørs brug. Her kan I få en ganske uforpligtende snak med en af vores dygtige specialister.

Kontakt os her