Indendørs Træer

Hos Deichmann Planter har vi lang erfaring med at skabe indendørs beplantning i kontorer, butikker og virksomheder af flere slags. Til dette bruger vi ofte træer, der egner sig særligt til at stå indendørs, hvor de kan bidrage til et smukt rum og et sundere indeklima.

Det er ærgerligt at have købt en ny plante eller et smukt træ, og så bagefter finde ud af, at der desværre var for lidt lys, eller at det var en plante, der helst skulle stå koldt om vinteren, når man nu har 23 grader hele året rundt. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for jeres virksomhed, så vi kan udarbejde en løsning, der er fuldstændig tilpasset jeres ønsker samt det specifikke rum. Vi sørger naturligvis for, at de valgte planter og træer er levedygtige i det pågældende klima, og vi tilsender endvidere informationer omkring træets behov for vand, lys m.m, ligesom vi gerne står for vedligeholdelsen selv.

Oplev vores træer i drivhuset

Vi har mange års erfaring med planter til indendørs rum og kan give dig den allerbedste vejledning. Her nedenfor kan du se et lille udpluk af vore planter og træer. Vi sørger for at hente træer til indendørs brug i særlig god kvalitet fra nøje udvalgte leverandører, som vi opbevarer i vores drivhus. Da vi jævnligt får nye leverancer hjem fra sydeuropa, skal de nedenstående billeder ses som udpluk af vores planter og træer.

Vi kan skaffe rigtig mange forskellige planter hjem, så er I på jagt efter noget helt specifikt, er der en god chance for, at vi kan finde lige præcis det, I står og mangler. Vores specialister indleder derfor enhver proces med et grundigt planlægningsforløb, hvor vi besøger jeres faciliteter, men I har også mulighed for at se vores sortiment af indendørs træer og andre planter, inden vi finder en endelig løsning. Kontakt os, hvis I gerne vil lave et uforpligtende besøg og få masser af gode råd.

 

Kontakt os her