Indendørs plantevæg

Plantevæg DP-V12®

Hos Deichmann Planter leverer vi unikke og specialdesignede løsninger med vores specialudviklede og patenterede plantevægge af typen DP-V12® til indendørs rum. Vi arbejder altid med det ene mål for øje at levere unikke løsninger - også når det gælder plantevægge. Hver eneste opgave er omhyggelig gennemtænkt, forberedt og til sidst udført af vores dygtige medarbejdere, der alle er specialister på området.

Med en plantevæg kan et rum gøres levende, og indemiljøet kan forbedres mærkbart. Det øger medarbejdernes daglige trivsel foruden at skabe en ganske særlig og behagelig stemning i rummet, som er med til at byde virksomhedens gæster velkomne. Derfor er plantevægge velegnede i alt fra kontormiljøer til butikker og restauranter, og vi tilstræber altid at skabe en væg, der passer særligt til det omkringværende miljø. Vi har referencer blandt kontorer og butikker samt uddannelsessteder og biblioteker, hvor vi har designet, leveret og vedligeholdt plantevægge over hele Danmark.

Forskellig fra andre plantevægge?

Flere har spurgt ind til, hvordan vores plantevægge adskiller sig fra andre plantevægge på markedet. Til dette kan vi med stolthed svare, at vores plantevægge bliver udviklet helt fra bunden, til hver enkelt kunde - så ikke 2 plantevægge er ens. Vi anvender ikke færdige potteløsninger og systemer i fastlagte mål, så vi har alle muligheder for at løse de spændende opgaver, vi får, uden at være bundet på nogen måde. Derfor kan vi tilbyde flere plantemuligheder, flere interessante bladforme og nuancer, som man ville møde i naturen. Der er mulighed for mønstre og former, så væggen næsten bliver et levende maleri. 

Vi rådgiver gerne omkring jeres muligheder for at bringe naturen indendørs, og I kan endvidere selv opleve de mange plante-muligheder i vores drivhus på Gøngehusvej 253 i Hørsholm - her vil I opleve, at kun fantasien sætter grænser!


Kontakt os her