Brugskunst & Interiør

I 2006 omdannede vi det ene af vore store smukke drivhuse til et oplevelsesunivers, hvor vore kunder skulle kunne blive inspireret. Vi ønskede at skabe et rum med oplevelser ud over det sædvanlige, et sted hvor vi kunne vise samspil imellem planter, krukker og andre dekorative og sanselige elementer. Et rum med lys, luft og højt til loftet.

Det har resulteret i en sjov, mindre samling af luksuriøse krukker, bænke, stole, lamper og en masse andre dekorative elementer. Inspirationen finder vi blandt vores mange spændende leverandører rundt omkring i Europa. Vi forsøger på at holde fingeren på pulsen, og vi bestræber os derfor på at besøge vores leverandører, et par gange om året. Her er det skønt at se hvad der rør sig, samt i hvilken retningen udviklingen bevæger sig, inden for indretning, planter og samspillet herimellem.  

Kom gerne ud og se selv, alle er velkomne til at lægge vejen forbi. Vi er ikke en butik, og vi har ikke butiksansatte medhjælpere, der står klar ved dørene, men vi vil altid tage os tid til at vise dig rundt og tale om indretning med planter, vand, skulpturer, lys og krukker. Vi glæder os til at byde velkommen i vores univers.

Kontakt os her