Lys

Når man overvejer at installere planter i indendørs rum, er lyset den allervigtigste faktor man skal have styr på. Uden rette lysniveau som er minimum 1000 Lux på alle blade, vil planterne ikke trives og se smukke ud. De vil gradvist miste deres friske udseende, få gule blade og blive triste at se på.

Herudover vil dens evne til at omdanne CO2 til ilt være minimal og det samme gælder dens luftrensende egenskaber. Der skal være aktivitet, for at vi opnår gavn af plantens gode egenskaber. Hvis der er under 600 Lux, vil planternes evne til at danne fotosyntese ophøre. Dette betyder både at planten vil dø.

Vi rådgiver omkring lys og de muligheder der er for at skabe optimale forhold for planterne så beplantningen bliver en succes – også i fremtiden. En mulighed for at skabe lystilskud er at opsætte LED Fotopaneler i loftet. Dette giver en fantastisk stemning af dagslys og er en rigtig god idé i rum uden nogen form for dagslys.

Vi leverer og monterer LED belyste fotopaneler med knivskarpe billeder af den klare blå himmel som forvandler ethvert indelukket interiør til et friskt, åbent og behageligt miljø. I vælger selv designet af jeres LED Fotopanel. Fra vores image-bibliotek kan man vælge imellem flere fotoløsninger, eller I kan levere jeres eget foto og forvandle jeres mørke rum til et lyst og venligt sted at opholde sig. Kontakt os for mere information samt priser.

Kontakt os her

Plantelamper

Vi skaber individuelle løsninger med planter fordi ikke 2 rum er ens og fordi vore kunders ønsker er i fokus. Det er naturligvis muligt, blot at indkøbe og montere en lampe over planten, som giver den fornødne lysmængde. I dag bruger vi stort set Led lys overalt.

Vi er glade for LED lys, idet det giver os mulighed for igen at få det rette lys etableret over planterne og samtidig have fokus på energiforbruget som jo er særdeles lavt med LED lys. Udover at sikre planternes trivsel, så har lys også en gavnlig virkning på det visuelle. Planter uden lys fremstår som mørke skygger, hvorimod planter der belyses vil fremstå saftigt grønne og give den ønskede effekt.

Kontakt os her