Planteservice

Planteservice til kontorer og virksomheder er vores speciale.

Vi har i dag aftaler med omkring 800 virksomheder fordelt rundt i hele landet, hvor vi etablerer og vedligeholder planter – altså det vi kalder for planteservice. Ved en planteservice aftale vil vores ca. 25 stabile, dygtige gartnere og servicemedarbejdere, sikre at jeres planter altid ser pæne og velplejede ud og i slipper derfor at skulle bekymre jer om vanding, vedligeholdelse og eventuel udskiftning.  

Ved hjælp af smukke planteløsninger, og gennem udvikling og tilførsel af nye idéer til vores fag, ønsker vi at skabe gode rammer for trivsel, for medarbejderne i de virksomheder, som vi har en aktiv planteservice hos.

Med en planteservice aftale hos Deichmann Planter, får i den optimale sikkerhed for jeres planters ve og vel. Vores specialuddannede medarbejdere, der alle har fagmæssig baggrund, vil sørge for, at jeres planter ser sunde og velsoignerede ud, at jeres krukker er rene og velholdte, samt yde en professionel rådgivning, når behovet opstår.

Vælger i en planteserviceaftale med fuld plantegaranti, sørger vi yderligere for udskiftning planter, der ikke længere er svarerende til vores standard. For at sikre, at denne standard holdes, og for at bevare og pleje en god kundekontakt, føres løbende kvalitetskontrol hos vore kunder. Endvidere holdes ugentlig interne møder hos Deichmann Planter, med det formål at skabe engagement og forståelse for denne kvalitet og service, som vores kunder forventer af et professionelt plantefirma.

Hos udvalgte leverandører i, blandt andet, Holland og Belgien finder og udvælger vi løbende planter til vort sortiment. Det er vigtigt at følge med og være orienteret, og vi ser det som en spændende udfordring, at kunne introducere nye planter hos vore kunder.

 

Landsdækkende planteløsninger

Vi tilbyder mange forskellige planteløsninger. Du kan finde eksempler på vores arbejde i menupunktet med navnet ”planteløsninger” i toppen af hjemmesiden. Alle planteløsninger er unikke og vil matche jeres behov. Vi har kan eksempelvis laver mosvægge, plantevægge eller indendørs planter til jeres kontor. Vores mål, som kreativ og stabil samarbejdspartner, er ikke at være de største i vores branche, men at være de bedste. Vi er stolte af at være blandt landets førende når det gælder kreativitet, kvalitet og service, og vi er stolte af vores friske, loyale og ansvarsfulde medarbejdere, som er med til at gøre det hele muligt. Vi tilbyder Planteservice og planteløsninger i hele Danmark inklusiv København, Sjælland, Fyn og Jylland.

Kontakt os i dag og hør nærmere om mulighederne for planteservice til jeres virksomhed.

Kontakt og Bestil tilbud her