Krukker

Krukker skal matche og være afstemte med planten, men det er også vigtigt at det passer ind sammen med den øvrige indretning og arkitektur.

Hos Deichmann lægger vi stor vægt på god kvalitet og godt håndværk og vi er glade for at samarbejde med nogle af Europas dygtigste producenter af krukker og andre beplantningsløsninger.

På samme måde som med vores planter, sørger vi jævnligt for at hente inspiration og vareprøver fra udlandet, således at vi er opdateret med hvad der rører inden for krukker og potter. Vi bestræber os derfor på at have krukker og potter som er specielle og unikke og disse er typisk ikke nogle vi lagerfører i større mængder, men skaffer hjem efter ønske og behov.

Vores tætte samarbejde med leverandører rundt omkring i verden gør det muligt for os at fremskaffe det meste og vi bestræber os på at løse så mange forespørgsler som muligt. Så har du specielle tanker om krukker, om det er indendørs eller udendørs, så kontakt os eller kom forbi til en snak, så vil vi meget gerne undersøge hvordan vi kan løse netop dit næste projekt.

 

 

Hos Deichmann Planter forhandler vi, eksklusivt i Danmark, de smukke, franske terracotta krukker fra den franske fabrik Poterie Ravel. Ravel fabrikken blev grundlagt i Aubagne, små 20 km. fra Marseille i 1837 og består i dag primært af deres terracotta produktion. Fabrikkens produktion har altid fulgt med historien og afspejlet behovet for forskellige produkter op igennem tiden.

I fabrikkens tidlige år, bestod produktionen af fliser og klinker, samt diverse produkter til forskellige erhverv rundt omkring i Frankrig. Poterie Ravel tog sin nuværende drejning i starten af 1980’erne, med lanceringen af diverse havekollektioner. I dag drives fabrikken og firmaet af Jaques Ravel sammen med hans to døtre Julie og Marion Ravel.

Ler og andre råmaterialer er udvundet fra deres stenbrud, således sikres kvaliteten og renheden i potterne, som er fremstillet lokalt på deres egen fabrik. Leren støbes ud fra en såkaldt ”gauging technique”, hvor et stykke træ indføres i en gips støbeform, og ved håndkraft distribueres leret langs væggene på formen.

Krukkerne kan købes i vores webshop www.greencommshop.dk eller ved at kontakte os for nærmere aftale.

 

 

Kontakt os her