Kontorbeplantning

Vidste du, at kontorbeplantning kan være godt for dig og dine omgivelser? Det er sandt. Ikke alene kan kontorbeplantning forbedre det generelle udseende på arbejdspladsen, men der er en bevist, direkte effekt, at planter på arbejdspladsen reducerer stress og eliminere luftforurenende stoffer. En sund, glad medarbejder er samtidigt også en mere produktiv medarbejder. Yderligere kan forskellig kontorbeplantning være funktionel og fungere som afskærmning, eller blot som et behageligt omdrejningspunkt rundt omkring på arbejdspladsen.

Hvilke planter egner sig så til arbejdspladsen? Det er der, som udgangspunkt, ikke et helt entydigt svar på. Hvis vi skal kalde en speciel gruppe af planter for kontorbeplantning, så er det typisk dem, der kræver eller kan leve med lavere niveauer af lys. Disse er normalt af den type, som vi i naturen finder ved bunden af en skov, eller generelt steder hvor lyset er begrænset. Den begrænsede mængde lys har medført, at planterne har udviklet store blade, der opfanger dét lys de kan, og bruger det til at vokse.

Lys og kontorbeplantning

Når det kommer til belysning, kan planter have en helt anden opfattelse om, hvor meget lys der er tilgængeligt i et givent rum, end vi har. Mennesker vil typisk se på et rum med masser af vinduer og antage at rummet har en enorm mængde lys, men det er faktisk sjældent tilfældet. Når man skal indkøbe kontorbeplantning til arbejdspladsen, er det derfor ret relevant at gøre sig nogle tanker om hvor planterne skal placeres. Nogle planter trives i højere temperaturer og ved direkte sollys, og andre planter kan klare mørkere rum med køligere temperaturer.

Uden det rette lysniveau, som ifølge vores overbevisning er minimum 1000 Lux på alle blade, vil planterne overordnet set ikke trives og se smukke ud. De vil gradvist miste deres friske udseende, få gule blade og blive triste at se på.

Heldigvis findes der simple og effektive løsninger til netop at undgå dette. Det kan være alt lige for specielle plantelamper til almindeligt LED lys.

Rådgivning om kontorbeplantning

Som landets ældste firma indenfor rådgivning, etablering og vedligeholdelse af planter, er vi en god, stabil, kreativ og ikke mindst konkurrencedygtig samarbejdspartner. Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning. Vi er behjælpelige ved projektering og vi fremskaffer gerne specielle tropiske og subtropiske planter. Vi kan tilplante, levere og servicere næsten alle former for indendørs beplantning, i tæt samarbejde og dialog med vores kunder.

Få en skræddersyet løsning, hvor vi sørger for i for pasningen. Med en serviceaftale hos Deichmann Planter, behøver du ikke bekymre dig om pasningen og udskiftningen af planter. I får en fast servicemedarbejder som kommer og tilser jeres planteløsning, baseret på et aftalt ugentligt eller månedligt interval. Lyder det som noget for jer?

Planteservice

Hos Deichmann Planter er vi især specialister i planteservice og hjælper allerede over 800 virksomheder med løbende etablering og vedligeholdelse af planter. Vi har stor erfaring i indretning med brug af planter, og står for hele processen:

  • Rådgivning og Indretning
  • Udvælgelse af planter udfra design og miljø
  • Vedligeholdelse og pasning af planterne
  • Løbende udskiftning og opdatering af miljøet

Læs mere om vores planteservice her.

Kontakt Deichmann Planter