Juledekorationer

Julen nærmer sig, på trods af alle de udfordringer vi allesammen kæmper med i disse tider.

Vi tror, at rigtig mange har behov for at skabe lidt ekstra stemning i den mørkeste vintertid. Måske endnu mere i år, vil vi finde glæde ved juletraditionerne. Det er noget stabilt og helt urørligt for mange af os.

Vores juledekorationer i år, er baseret på enkle materialer fra naturen. Træbakker i enten natur eller lys grå strandvasket, husløg, lækre kogler, mos og smukt, holdbart grønt. De 2 mindste dekorationer er lavet i rustikke lerpotter- grå/sorte

Som altid bruger vi levende kvalitetslys fra Vance Kitira. De brænder smukt og længe og de er ikke sundhedsskadelige. I år har vi fundet nye og endnu smukkere LED lys, disse kan leveres til alle dekorationerne. LED Lysene har meget lang brændetid – 500 timer – naturligvis kan det afvige efter hvilke batterier der anvendes – samt om man benytter timerfunktionen på lysene

De små porcelæns Iglo`er som indgår i nogle af dekorationerne sælges også enkeltvis hvis man har brug for en lille hurtig vintergave. Der kan anvendes alm. fyrfadslys eller LED fyrfadslys til disse.

Ring gerne til os og få en snak om jeres juleudsmykning, vi gør alt hvad vi kan, for at efterkomme jeres ønsker, hvis i ikke lige finde det i søger her.

 

Rekvirer prisliste her