Juledekorationer

Så er årets juledekorationer lavet og vi er rigtigt glade for resultatet!

Vores juledekorationer er i år enkle, lette og transparente. Temaet er ”Champagne & Østers” og flotte glas. Spejlpladerne under de fire største dekorationer bringer liv og forstærker lyseffekten og stemningen. Materialerne er Nobilisgran, levende mos, lav-grene og fyr - omgivet af smukke mørke granatæbler og fine små kogler.

Ligesom de foregående år, anvender vi de smukke levende bloklys fra Vance Kitira som brænder fantastisk flot og længe. Lysende er håndlavede, med en flot, rå tekstur. De har en varm glød, med en lang brændetid. Lysene er hydro-behandlede for at fjerne urenheder og farve, og lysene er af kvalitets parrafin som har fået stemplet ”food-grade”, som er den højeste form for kvalitet.

Dekorationerne A & B kan bestilles med enten bloklys som vist på billedet, men kan også bestilles med fyrfadslys eller LED lys.
De øvrige dekorationer kan også leveres med LED Fyrfadslys.

Navne, samt størrelser på dekorationerne kan ses ved at klikke på billederne, og priser kan rekvireres via e-mail eller ved at kontakte os på telefon.

Vi gør hvad vi kan for at efterkomme specielle ønsker til former og farver – så tøv ikke med at kontakte os for en snak om netop jeres juleudsmykning.