Juledekorationer 2019

December måned er for mange af os forbundet med duften af julegløgg, æbleskiver, kanel og gran.

Hvert år plejer vi her hos Deichmann Planter at sende vores årets juledekorationer ud med teksten ”…Traditionen tro, præsenterer vi hermed dette års juledekorationer.

Vi glæder os som altid til at byde julen velkommen, med alt hvad der dertil hører, men i 2019 vil vi også byde vinteren velkommen. Hos Deichmann Planter har vi i 2019 valgt at gøre tingene på en ny og anderledes måde.

Vi tilbyder i år vores kunder individuel rådgivning og sparring omkring jule- & vinterpyntning. Vi fremstiller dekorationer, pynter juletræer, laver specielle udsmykninger i tidens ånd, og frem for alt, vi ønsker at møde vores kunder og deres ønsker til stil, farver osv. På den måde får vi plads til kreativitet og rum til nye tanker og idéer.

Julen er ikke ens for alle. Vi ønsker at imødekomme og give plads alle traditioner. I takt med at flere og flere nationaliteter er samlet på virksomhederne, vil der også naturligt opstå nogle nye behov og ønsker til hvordan julen skal se ud.

Så hvad enten I elsker Peters Jul eller blot ønsker en afdæmpet og enkel vinterpynt der skaber den gode stemning, så glæder vi os til at høre fra jer og drøfte jeres ønsker og komme med idéer og løsninger til:

Juledekorationer – færdigt konstruerede, eller ”saml selv”. Vi leverer en færdig æske med smukke ting som I selv kan arrangere på et fad.

Julepyntning - vi pynter op i kantine, receptionen eller hvor I måtte ønske det.

Juletræer – smukke specielt udvalgte Nordmannsgran samt andre trætyper efter ønske.

Udlejning - af pynt, fødder & lys til juletræer samt øvrig juleudsmykning.

 

Stjerner, kugler og lysholdere er håndlavet og fremstillet af genbrugs filt og papir.

 

 

Juledekorationer til virksomheder

Hos Deichmann planter hjælper vi primært virksomheder med dekoration- og planteløsninger. Står du derfor med en virksomhed som ønsker at gøre noget ekstra ud af julen i år, så kan vi hjælpe med både helt almindelige dekorationer, juletræ eller en større opsætning af julepynt hos Jer.

Eksempelvis kan vi hjælpe med:

  • Juledekoration til receptionen
  • Juletræ til indgangspartiet
  • Juledekoration og pynt til kantinen
  • Juledekoration til mødelokalet

Vi sørger for det hele og hjælper blandt andet med opsætning og nedtagning, samt eventuelt bortkørsel af juletræ eller andet.

Vi arbejder med individuelle løsninger med udgangspunkt i jeres virksomhed og lokaler. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på juledekoration til virksomheden.