Juledekorationer

Julen nærmer sig igen, selvom vi synes at vi knapt har vinket den skønne sommer farvel.

Vi har i år ladet os drive med på den ”grønne” bølge som har skyllet ind over os gennem hele året. Der er grønt i indretningen, på tøjet, der er grønne planter overalt, og der er grønne krukker.

Vores juledekorationer i år, har grundelementerne træ, kobber og irgrønt tilført smukke kogler og festlig glitrende ”onyx”.
De største dekorationer er lavet på gamle antikke Vietnamesiske træspisefade, de svenske skovnisser i deres grønne klædedragt leger gemmeleg imellem kugler, kogler og lækkert stedsegrønt. De øvrige dekorationer er lavet i smukke kobber skåle.

Ligesom de foregående år, anvender vi de smukke levende bloklys fra Vance Kitira som brænder fantastisk flot og længe. Lysende er håndlavede, med en flot, rå tekstur. De har en varm glød, med en lang brændetid. Lysene er hydro-behandlede for at fjerne urenheder og farve, og lysene er af kvalitets parrafin som har fået stemplet ”food-grade”, som er den højeste form for kvalitet.
Alle dekorationer kan laves med LED-lys, såfremt der ikke ønskes levende lys.

Husk at vi leverer smukke ”håndplukkede” Nordmann gran med eller uden klump. Pynt og lyskæder til træet kan I leje hos os, så I slipper for besvær med opbevaring. Vores dygtige dekoratører sørger for pyntningen.
Ring til os og få en snak om jeres juleudsmykning, vi gør alt hvad vi kan, for at efterkomme jeres ønsker.

 

Julestemning på kontoret

I juletiden har man som virksomhed en større mulighed for at skabe arbejdsglæde eller glade kunder. Juletiden er nemlig en af Danmarks højtider og traditioner, og vi har en tendens til at blive ekstra glade i denne periode, med udsigt til Juleaften, familiehygge og fridage.

Udnyt derfor muligheden for at skabe denne gode julestemning på kontoret, med flotte juledekorationer og julepynt.

Her er 5 gode tips til julestemning på kontoret:

  1. Afhold julefrokost og arrangementer for medarbejderne
  2. Server flæskesteg og risengrød i kantinen
  3. Stil pebernødder og brunkager frem
  4. Byd kunder og medarbejdere velkommen med Juletræ og julepynt
  5. Skab god stemning med juledekorationer på skrivebordene, mødelokalerne, receptionen m.m.

Som virksomhed handler det om at udnytte de mange muligheder man har, og dette er bestemt én af dem. Få hjælp til god julestemning – kontakt Deichmann Planter i dag.

Juledekorationer til virksomheder

Hos Deichmann planter hjælper vi primært virksomheder med dekoration- og planteløsninger. Står du derfor med en virksomhed som ønsker at gøre noget ekstra ud af julen i år, så kan vi hjælpe med både helt almindelige dekorationer, juletræ eller en større opsætning af julepynt hos Jer.

Eksempelvis kan vi hjælpe med:

  • Juledekoration til receptionen
  • Juletræ til indgangspartiet
  • Juledekoration og pynt til kantinen
  • Juledekoration til mødelokalet

Vi sørger for det hel og hjælper bla. med opsætning og nedtagning, samt eventuelt bortkørsel af juletræ eller andet.

Vi arbejder med individuelle løsninger med udgangspunkt i jeres virksomhed og lokaler. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på juledekoration til virksomheden.