Juledekorationer 2018

Så er årets juledekorationer lavet og vi er rigtigt glade for resultatet!

Vores juledekorationer er i år enkle, lette og transparente. Temaet er ”Champagne & Østers” og flotte glas. Spejlpladerne under de fire største dekorationer bringer liv og forstærker lyseffekten og stemningen. Materialerne er Nobilisgran, levende mos, lav-grene og fyr - omgivet af smukke mørke granatæbler og fine små kogler.

Ligesom de foregående år, anvender vi de smukke levende bloklys fra Vance Kitira som brænder fantastisk flot og længe. Lysende er håndlavede, med en flot, rå tekstur. De har en varm glød, med en lang brændetid. Lysene er hydro-behandlede for at fjerne urenheder og farve, og lysene er af kvalitets parrafin som har fået stemplet ”food-grade”, som er den højeste form for kvalitet.

Dekorationerne A & B kan bestilles med enten bloklys som vist på billedet, men kan også bestilles med fyrfadslys eller LED lys.
De øvrige dekorationer kan også leveres med LED Fyrfadslys.

Navne, samt størrelser på dekorationerne kan ses ved at klikke på billederne, og priser kan rekvireres via e-mail eller ved at kontakte os på telefon.

Vi gør hvad vi kan for at efterkomme specielle ønsker til former og farver – så tøv ikke med at kontakte os for en snak om netop jeres juleudsmykning.

 

Julestemning på kontoret

I juletiden har man som virksomhed en større mulighed for at skabe arbejdsglæde eller glade kunder. Juletiden er nemlig en af Danmarks højtider og traditioner, og vi har en tendens til at blive ekstra glade i denne periode, med udsigt til Juleaften, familiehygge og fridage.

Udnyt derfor muligheden for at skabe denne gode julestemning på kontoret, med flotte juledekorationer og julepynt.

Her er 5 gode tips til julestemning på kontoret:

  1. Afhold julefrokost og arrangementer for medarbejderne
  2. Server flæskesteg og risengrød i kantinen
  3. Stil pebernødder og brunkager frem
  4. Byd kunder og medarbejdere velkommen med Juletræ og julepynt
  5. Skab god stemning med juledekorationer på skrivebordene, mødelokalerne, receptionen m.m.

Som virksomhed handler det om at udnytte de mange muligheder man har, og dette er bestemt én af dem. Få hjælp til god julestemning – kontakt Deichmann Planter i dag.

Juledekorationer til virksomheder

Hos Deichmann planter hjælper vi primært virksomheder med dekoration- og planteløsninger. Står du derfor med en virksomhed som ønsker at gøre noget ekstra ud af julen i år, så kan vi hjælpe med både helt almindelige dekorationer, juletræ eller en større opsætning af julepynt hos Jer.

Eksempelvis kan vi hjælpe med:

  • Juledekoration til receptionen
  • Juletræ til indgangspartiet
  • Juledekoration og pynt til kantinen
  • Juledekoration til mødelokalet

Vi sørger for det hel og hjælper bla. med opsætning og nedtagning, samt eventuelt bortkørsel af juletræ eller andet.

Vi arbejder med individuelle løsninger med udgangspunkt i jeres virksomhed og lokaler. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på juledekoration til virksomheden.