Juledekorationer

Julen 2022

Julen står for døren, og alle tænker vi sikker på, hvordan denne jul mon bliver? Det har vi naturligvis også spurgt os selv om. Vil julen blive sparet væk, eller skal vi have ekstra hygge - krise eller ej?

Vi har valgt at tro på, at det ikke nytter "at gemme sig under skrivebordet", men derimod tro optimistisk på både julen og fremtiden.

Vi har i år vendt næsen mod hjemlige samarbejdspartnere og fundet nogle rigtig fine basiselementer til dette års juledekoration. Det er ikke "køb og smid væk". Vi satser på høj kvalitet, som kan genbruges mange år frem og vi tilbyder naturligvis genpytning til næste år og årene frem - med et nyt touch selvfølgelig.

Vores danske leverandører af såvel de sorte jernbakker, de smukke lys ringe, og de dekorative trælysholdere i røget egetræ udtaler selv "Alt går op i en højere enhed, alle ressourcer er tænkt ind og ingen materialer går til spilde. Vi skaber danske arbejdspladser, og gør os ligeledes umage omkring indpakning i bæredygtige materialer".

Årets dekorationer er således lavet på aflange, danskproducerede bakker i sortmalet metal med en smånistret overflade. Bakken har bukkede sider, hvor hjørnerne er fritlagt for et lettere, mere minimalistisk og stilrent udtryk. 

Vi har i år har valgt udelukkende at benytte LED lys. To små LED fyrfadslys kan erstatte bloklyset i den mindste dekoration, mod et tillæg til prisen.

Lysene er kombineret i to smukke farver - Caramel og Sand for at tilføre varme til dekorationerne. Vores LED lys er smukke og meget naturtro.

Ring gerne til os og få en snak om jeres juleudsmykning!

Vi leverer også juletræer med og uden pynt som i kan leje - vi pynter juletræerne for jer. Vi laver smukke adventskranse, leverer granguirlander og meget mere.

Rekvirer prisliste på juledekorationer her