Vandvæg

Forestil dig lyden af en lille bæk der klukker let, og en enkelt gang i mellem afspejles solens stråler i det glinsende vand. Er naturen ikke det perfekte sted at være? Renhed, skønhed og masser af frisk luft.

Vi kender det alt for godt – scenariet om tør luft på arbejdspladsen eller i hjemmet. Især i fyringssæsonen, når muligheden for udluftning er minimal, er der stor fare for, at den indendørs luft bliver alt for tør. Tør varme forårsager tørre slimhinder, og svækker kroppens forsvar. Bakterier, vira og pollen, har det nemt med at få bugt med os. Desuden er tørt indeklima hårdt for vores hud, og kan desuden medføre træthed og sænket arbejdsindsats.

Den gode nyhed er at man mærkbart kan forbedre indeklimaet på sin arbejdsplads eller i hjemmet, ved brugen af vandobjekter eller planter og det er der flere årsager til. Ved brug af vores mobile vandvægge opnår man flere fordele der kommer alle til gavn på arbejdspladsen, herunder optimal luftfugtighed, et mere bakteriefrit klima, og nedsat støjniveau.

Gennem funktionen ”passive evaporation” også refereret til som ”naturlig fordampning”, sker der en naturlig tilførsel af fugtighed til den tørre luft, man typisk ser i større kontorer, mens luften samtidig rensens for støv og andre partikler.

Forurenende stoffer fra elektriske apparater, fint støv og lugte filtreres ud af vandet i væggene på samme måde som i vores grønne vægge. Vand er samtidig en overbevisende energibærer. Folk oplever fugtig luft til at være varmere end tør luft. Den ideelle komfort ligger et sted mellem 50% og
60% fugtighed, som bl.a. er opnåeligt ved tilførsel af vandmiljøer & grønne planter.

Slutteligt forbedres hele rumakustikken ved brug af levende og flydende overflader.
Vand- og plantevægge absorberer irriterende lyde og støj, og det generelle støjniveau opfattes lavere. Støj efterklang synes også langt mindre indgribende på omgivelserne.

Udover sin praktiske funktion, er vandvæggene også samtidig en dekorativ genstand, der kan fungere som rumdeler eller afskærmning på arbejdspladsen og i hjemmet.

Vores mål er skabe løsninger, der appellerer både til de rationelle faktorer samt det følelsesmæssige aspekt af at samle natur, kunst og design. Vores ønske er, at vores løsninger bidrager til forhøjet velvære, sundhed og produktivitet. 

Ring eller kontakt os for at høre mere – hos os er stort set alt muligt.

Kontakt os her