Better Office - København

Hos Better Office i København kan man mødes og dele viden med mennesker indenfor vidt forskellige brancher. I de vidt forskellige arbejdszoner - i alt 1.650 m2 i Klosterstræde i hjertet af København, er der plads til både fordybelse og kreativitet.

Her kan man se forskellige indretninger i fuld udfoldelse og opleve, hvordan forskellige løsninger kan dække forskellige behov og eventuelt få en snak med dem, der arbejder i de forskellige miljøer.

5 forskellige tegnestuer, har lavet hver deres indretningskoncept som netop henvender sig til brugere med helt forskellige behov.

  • Engineering zonen er designet og indrettet af Danielsen Spaceplanning
  • Startup zonen er designet og indrettet af OeO Studio
  • Corporate zonen er designet og indrettet af PLH Arkitekter
  • Mixed zone er designet og indrettet af JJW Arkitekter
  • Caféen – husets oase og åndehul i byen - er designet og indrettet af GamFratesi

Deichmann Planter har i samarbejde med hver enkelt arkitekt og designer, leveret planter og krukker der er i naturlig harmoni med de forskellige indretninger. Her er mulighed for at opleve forskellige planteløsninger i forskellige miljøer.

Deichmann Planter samarbejder med arkitekter og designere omkring fremskaffelse og levering af planteløsninger der understøtter byggeriet, indretningen og lever op til de ønsker og forventninger der er i dag til at skabe anderledes og kreative beplantninger.

På den skønne terrasse er der et væld af helt naturlige planter i forskellige krukker og kummer. Mangfoldigheden gør stemningen afslappet og næsten sydlandsk.

Alle planter vedligeholdes af Deichmann Planter med fuld plantegaranti.